O nas

O nas

Naša Misija

Predani smo našim strankam z odličnostjo, kvaliteto, ceno in naborom izdelkov in storitev. Nadaljevali bomo s predanostjo našim partnerjem ter njihove želje in potrebe udejanjali po naših najboljših močeh.

Naša Filozofija

Podjetje Exim Ex je uspešno, samo če so naši partnerji uspešni. Moramo biti u stanju, da se dokazujemo skozi naš prodajni progam in storitveni nabor aktivnosti. Ne samo stroškovni vidik, temveč skozi naše udejanjanje, da doprinašamo našim partnerjem dodano vrednost, ki jo vseskozi čutijo kot neobhodno potrebno dobrino. Naše zahteve so vaša prednost

Vedno napredni

Smo v prihodnost usmerjeni, oči imamo uprte vedno naprej. Poznamo inovativnosti v naši branži, koristimo priložnosti na trgu in smo odprti za vse, kar sodi k našim glavnim kompetencam. Tako zagotavljamo jasno prednost, ki vas bo popeljala naprej.

Vedno prepričljivi

Dobavljamo najboljšo kakovost - od svetovanja do razvoja koncepta za popolno izvajanje. Smo zanesljivi in marljivi. Nudimo vselej pošteno vrednost za denar.

Vedno v dialogu

Odprta komunikacija je značilna za naš odnos do zaposlenih in poslovnih partnerjev. Zaupanje gradimo v partnerstvu.

Vedno odgovorni

Zagotavljamo usposabljanja in delovna mesta, pravičnost na področju konkurence, okoljsko ozaveščenost vzamemo kot družbeno odgovornost in se angažiramo za okoljsko primerno ravnanje z resursi.

Vedno individualni

Naša merila so vaše želje. Na tej tradiciji slonimo že vsa leta in smo slovensko družinsko podjetje. Nudimo vam rešitve, primerne za vaše potrebe danes in jutri.

Vedno skrbni

V podjetju EXIM EX smo spletne strani pripravili z vso skrbnostjo in odgovornostjo ter jih ažuriramo v skladu z razpoložljivimi možnostmi. Zaradi možnih napak, posodobitev in razvoja proizvodov iz prodajnih programov in drugih odstopanj, podjetje EXIM EX d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti in ne daje nobene garancije za ažurnost, točnost in celovitost objavljenih informacij in tehničnih podatkov. Enako velja za druge spletne strani, ki niso v naši lasti in so lahko dosegljive preko povezav. Do teh dostopate na lastno tveganje. Pridržujemo si pravico do spreminjanja oz. dopolnjevanja informacij in tehničnih podatkov.

Vsebina, besedila, struktura in izgled spletnih strani EXIM EX d.o.o. so predmet avtorskih pravic. Posebej opozarjamo, da so vse oblike vsebin (teksovne vsebine, slike, logotipi, risbe, grafi ipd) last podjetja EXIM EX d.o. oz. da ima edinole EXIM EX d.o.o. s strani dobaviteljev - lastnikov pravico objavljati logotipe, slike, risbe, grafe ... v celoti ali v delih.

To spletno mesto je izključna last podjetja EXIM EX d.o.o. zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja EXIM EX d.o.o. 
 
 
 

Ekološko podjetje

  • Varčni podajalniki papirnatih brisač in toaletnega papirja ter milniki.
  • Ob dostavi prevzamemo prazno plastično embalažo in karton.
  • Papirnate brisače in toaletni papir izdelan iz recikliranega papirja.
 
 
 

Kontaktirajte nas

T: +386 (0)1 524 04 44

F: +386 (0)1 524 93 03

M: +386 (0)31 688 456

E: info@eximex.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.