Iskalnik

 
 
 

Dimenzije montaž

 

Toucan Eco

Toucan-eco... inovativna raztopina za širok spekter čiščenja in dezinfekcije.

TOUCAN-ECO 

Ta neverjetna naprava proizvaja učinkovito čistilno in razkuževalno raztopino, kdajkoli in kjerkoli jo potrebujete. Kombinirano razpršilo in posebna dodatna steklenička, napolnjena z vodo iz pipe in z malo soli, se aktivirata na osnovi posebne podlage in dajeta čistilu moč na vsakem mestu, kamor ga namestite.

Ta, za uporabo preprosta enota, je kot orodje z vsem, kar potrebujete za takojšnje in učinkovito čiščenje. Toucan-eco je še posebej učinkovit pri čiščenju s krpo iz mikrovlaken, prav tako pa tudi za čiščenje in razkuževanje trdih površin v pisarnah, sanitarijah, kuhinjah itd.

Dezinfekcija je učinkovita proti mnogim običajnim klicam, tekočina pa je učinkovito čistilo za odstranjevanje umazanije in maščob.

Zakaj Toucan-eco?

Toucan-eco je:

  • enostaven za uporabo,
  • zelo stroškovno ugoden,
  • potrebujete samo sol in vodo,
  • priprava traja samo nekaj minut,
  • tekočina je pripravljena na mestu,
  • čisti in dezinficira,
  • okolju pirjazen.

Toucan-eco razpršilo je idealen pripomoček za široko paleto čiščenja, toda skupaj z Toucano ročko, ki proizvaja večje količine čistila, je dvakrat tako dober, kot razpršilo, saj lahko tekočino uporabimo tudi za čiščenje, močenje in brisanje večjih površin ter razprševanje.

Zakaj uporabljati ECA?

Elektrokemijske aktivacijske ratopine (ECA), ki vsebujejo sol, vodo in elektriko, so v celoti obstojna alternativa izdelkom na petro kemični osnovi. Izdelani so na kraju samem in lahko trdimo, da so okolju prijaznejši in bolj učinkoviti, kot druge sintetizirane alternative, ki porabljajo energijo, in jih je potrebno pakirati in dostavljati na kraj uporabe.

Te raztopine so zelo učinkovite v primerjavi s konvencionalnimi kemičnimi higienskimi sredstvi, saj je veliko mikroorganizmov že razvilo toleranco ali odpornost na omejena sredstva. ECA raztopine učinkujejo na vse znane bakterije in viruse.

 

Galerija

 

Dokumenti

 
 
 

Ekološko podjetje

  • Varčni podajalniki papirnatih brisač in toaletnega papirja ter milniki.
  • Ob dostavi prevzamemo prazno plastično embalažo in karton.
  • Papirnate brisače in toaletni papir izdelan iz recikliranega papirja.
 
 
 

Kontaktirajte nas

T: +386 (0)1 524 04 44

F: +386 (0)1 524 93 03

M: +386 (0)31 688 456

E: info@eximex.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.