Iskalnik

 
 
 

Naše dejavnosti

Kdo si ne želi imeti urejenih sanitarnih prostorov, ekonomično potrošnjo in nasploh čim manj opravka z delovanjem podajalnikov ter vse kar spada zraven? Z veliko samozavestjo trdimo, da smo tako za velike, srednje in majhne potrošnike pravi partner! Ne verjamete? Preizkusite nas!

V podjetju Exim Ex poskrbimo za ustrezno funkcionalnost vaših sanitarij: s primerno opremo podajalnikov, potrošnim materialom, osvežilci prostorov in s predpražniki proti vnosu umazanije zaokrožamo sortiment naše ponudbe.

Glede na naše dolgoletne izkušnje na tem področju smo vam na voljo z nasveti in pravimi rešitvami.

Pravilnost naše usmeritve potrjuje veliko število strank in opremljenih sanitarnih enot. Tudi v prihodnje lahko računate na našo podporo pri izbiri prave opreme, ki bo zanesljiva, stroškovno učinkovita in brezhibna v delovanju.

Svetovanje pri izbiri prave rešitve

Vsako zainteresirano stranko obiščemo, si ogledamo situacijo in skupaj izberemo pravo rešitev. Na vašo željo nudimo tudi montažo.

Garancija in servis

Za vse naše izdelke nudimo garancijo. V primeru okvare podajalnika, opravimo brezplačen servis (ob uporabi originalnega potrošnega materiala) ali podajalnik brezplačno nadomestimo z drugim (če ni bil namerno poškodovan). Pri večjih kupcih opravimo brezplačen pregled in servis po potrebi.

Dostava

Dostavo vršimo redno po terminskem planu. Vse, kar morate storiti, je naročiti željeni potrošni material, mi vam ga dostavimo na željeni naslov.

Prihranki v sodelovanju z nami

Med pomembne cilje uvrščamo poleg zmanjševanje stroškov tudi okoljevarstveni vidik s kontrolirano porabo:

 • Kvalitetnejši potrošni materiali (zlasti to velja za papirnate izdelke) so vselej manj potrošni in posledično tudi racionalnejši nakup.
 • Manjša poraba je posledično manjša okoljska obremenitev.
 • Večja količina potrošnega materiala v podajalnikih zahteva manj pogosta polnjenja, zmanjša porabo časa in intenzivnost dela.
 • Enostavno in hitro polnjenje.
 • Potrošni materiali so pri nas vedno na zalogi, zato lahko vzdržujete nizko raven zalog.
 • Hiter odziv in dostava potrošnega materiala.
 • Brezhiben servis po potrebi oz. planu.
 • Možna dostava tudi ostalega potrošnega materiala in čistil.
 • Vpeljujemo pobiranje naše prazne embalaže ob dostavi nove pošiljke in poskrbimo za ustrezno reciklažo prevzete embalaže kot naš doprinos vračanja surovin industriji.
 • Predpražnike nudimo v nakup ali redno menjavo umazanih za čiste; s tem posredno znižate stroške čiščenja in talne obloge ostanejo dlje časa lepe in negovane.
 
 
 

Ekološko podjetje

 • Varčni podajalniki papirnatih brisač in toaletnega papirja ter milniki.
 • Ob dostavi prevzamemo prazno plastično embalažo in karton.
 • Papirnate brisače in toaletni papir izdelan iz recikliranega papirja.
 
 
 

Kontaktirajte nas

T: +386 (0)1 524 04 44

F: +386 (0)1 524 93 03

M: +386 (0)31 688 456

E: info@eximex.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.